Bouwplannen?

Dan is de kans groot dat er stucadoorwerk gedaan moet worden! FB Afbouw verzorgt voor u het complete traject, van begin tot eind.

Sauswerk

Om het plaatje compleet te maken bieden we u ook sauswerken aan. Zo bent u met één bedrijf gelijk klaar met de afwerking van uw wand en plafond! Door onze ruime ervaring met talloze ondergronden en diverse structuren bent u gegarandeerd van een plafond of wand helemaal naar uw smaak. We houden rekening met alle specifieke eigenschappen van de ondergrond en maken dan ook gebruik van speciale muurverven wanneer nodig. We hebben alle kennis in huis van materialen en ondergronden, dus u bent altijd verzekerd van een strak resultaat. De keuze van de uiteindelijke kleur speelt een belangrijke rol, als het gaat om de verfraaiing van de leefomgeving.

Sauswerk wordt vaak aangebracht met een vachtroller en geschiedt door middel van latex. Een lichte structuur zal daardoor altijd zichtbaar zijn.

Wij bieden u de mogelijkheid om saus te laten spuiten, genaamd “airless”.

Het voordeel hiervan is dat u geen structuren van de vachtroller ziet. Voor een echt strak eindresultaat. Binnenshuis worden wanden en plafonds voorzien van een uitstekende binnenkwaliteit latex.

Op wanden en plafonds in de buitenlucht dient sauswerk aangebracht te worden met andere eigenschappen. Voor sauswerk buitenshuis zijn er producten met een buitenkwaliteit karakter, geschikt voor gevels, balkons en andere objecten die aan weer en wind zijn blootgesteld.

FB Afbouw     |     van der Pijlweg 18     |     7691 CK     |     Bergentheim
T  06 - 54 27 22 25     |     E  info@fbafbouw.nl