Bouwplannen?

Dan is de kans groot dat er stucadoorwerk gedaan moet worden! FB Afbouw verzorgt voor u het complete traject, van begin tot eind.

Vloeren

Voor zowel vloeren die klaar zijn om afgewerkt te worden en de afwerking zelf kunt u bij FB Afbouw terecht.

Cement dekvloeren
Zandcementvloeren ofwel cementdekvloeren zijn afwerkvloeren van zand welke zijn gebonden door cement. Hierbij moet de mortel worden verdicht en glad gestreken. Deze spaanbare stof is stevig van samenstelling en vloeit niet.

Cementdekvloeren zijn toepasbaar in vrijwel elke situatie doordat cementgebonden materialen niet vochtgevoelig zijn en er uitstekend met verschillende hoogtes gewerkt kan worden. Zo zijn zelfs aansluitende niveauverschillen voor bijvoorbeeld schoonloopmatten, vloerluiken of vloerbedekkingen van verschillende dikten geen probleem.

Siergrind
De laatste tijd is er steeds meer vraag naar naadloze vloeren met een industrieel uiterlijk. Echter, deze moet wel de eigenschappen hebben van een woonkamervloer. Het moet warmte uitstralen, een decoratief uiterlijk hebben en exclusiviteit en slijtvastheid zijn ook belangrijk eigenschappen.
Met siergrindvloeren zijn er verschillende mogelijkheden, bij ons heeft u een brede keus in allerlei soorten vloeren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.
Betonvloeren
Wilt u een strak afgewerkte betonvloer? Ook hiervoor kunt u bij FB Afbouw terecht. Wij staan voor u klaar met het monoliet afwerken van de betonvloer. Met deze manier van afwerken wordt een dicht en duurzaam glad oppervlak verkregen. Bij monolietvloeren wordt in één arbeidsgang na het storten en verdichten het oppervlak met stalen spanen mechanisch geschuurd en afgepleisterd. Er wordt dus geen afwerklaag of dekvloer toegepast.

FB Afbouw     |     van der Pijlweg 18     |     7691 CK     |     Bergentheim
T  06 - 54 27 22 25     |     E  info@fbafbouw.nl