Bouwplannen?

Dan is de kans groot dat er stucadoorwerk gedaan moet worden! FB Afbouw verzorgt voor u het complete traject, van begin tot eind.

Plafondafwerking

Glad pleisterwerk
Op het plafond wordt bij het gladpleisteren een gipslaag aangebracht. Door de verschillende bewerkingen ontstaat er een vlak en glad geheel. Glad pleistwerk op plafonds dienen altijd te worden afgewerkt met een latex of muurverf om een mooi egaal geheel te krijgen.

Schuurwerk
Een geschuurd plafond zal u niet snel vervelen! Met deze methode bereiken we een schuureffect door het aanbrengen van slagen in de mortel. Bij verschillende lichtinvallen is dit effect goed zichtbaar. Bij veranderende lichtinval ziet uw plafond er telkens anders uit. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze mooi manier van afwerken van uw plafond? Neem contact met ons op!

Spackspuitwerk
Net als bij wandafwerking bieden we ook bij het afwerken van plafonds spackspuitwerk aan. Hierbij wordt pleister onder hoge druk op het plafond gespoten. De pleister wordt verneveld en hiermee kan een fijne of grove textuur behaald worden. Het spuitwerk wordt ook wel spackspuitwerk genoemd en is een bewerking die standaard toegepast wordt in de nieuw- en verbouw van woningen en bedrijfspanden.

Plafond sierlijsten/ ornamenten
Een optie is het plafond te voorzien van sierlijsten. Deze zijn verkrijgbaar in talloze soorten en maten. Voor een strakke afwerking is het vaak nodig om deze mee te stukadoren met het plafond. Hiervoor bent u ook bij ons aan het goede adres! Door altijd vakkundig en niet gehaast te werk te gaan bent u gegarandeerd van een strakke afwerking van uw plafond
FB Afbouw     |     van der Pijlweg 18     |     7691 CK     |     Bergentheim
T  06 - 54 27 22 25     |     E  info@fbafbouw.nl